Antena Căutare

Max Dragomir: “Pentru Cher, am reușit să mă epilez în maximum o oră”

Sâmbătă, 11 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, Max Dragomir se va transforma în Cher și va apărea pe scena de la “Te cunosc de undeva!” mai sexy ca niciodată

Sâmbătă, 11 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, Max Dragomir se va transforma în Cher și va apărea pe scena de la “Te cunosc de undeva!” mai sexy ca niciodată.

A fost foarte distractiv să fiu Cher pentru câteva momente. Fiind pe tocuri, frica cea mai mare a fost să nu calc strâmb”, spune Max.

Pentru că ținuta provocatoare pe care a purtat-o îi lăsa la vedere picioarele, concurentul a fost nevoit să se epileze din nou. De data asta, operațiunea a durat mai puțin decât prima oară. “După experiența Loredana Groza (n.n. transformare dintr-o ediție anterioară), am căpătat mai multă dexteritate atunci când mă epilez pe picioare. La început, a durat o oră și treizeci de minute. Acum, reușesc să mă epilez în maximum o oră. Până la finalul sezonului, sigur o să reușesc să fac asta în maximum zece minute”, spune Max, amuzat.

Cât de bine va semăna Max cu Cher, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 11 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Alex Vasilache a luat lecții de belcanto, ca să cânte ca Andrea Bocelli... Dramă, muzică și talent... Fergie de România s-a dezlănțuit pe scena „Te cunosc de undeva”. Juriul, fără cuvinte: „Care-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x