Antena Căutare

Mesaj de “susținere” de la Ionel Tudorache pentru Maria Buză și Paula Chirilă . “Dacă nu cântați așa cum trebuie...”

Cea de-a patra gală “Te cunosc de undeva!”, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, le-a adus cuplului format din Paula Chirilă și Maria Buză o adevărată provocare.

maria buza si paula chirila la te cunosc de undeva
Cea de-a patra gală “Te cunosc de undeva!”, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, le-a adus cuplului format din Paula Chirilă și Maria Buză o adevărată provocare | Antena 1

Săptămâna trecută ruleta a decis că vor avea de interpretat un moment pe sufletul românilor, mai exact un lăutar de modă veche, care a cântat pe cele mai celebre scene ale lumii - Ionel Tudorache și melodia “Portofele”.

Maria Buză și Paula Chirilă, o nouă provocare

Transformarea nu a fost deloc ușoară pentru Maria și Paula, pe lângă faptul că au cântat în travesti, live, alături de taraful lui George Pătrașcu, acestea au primit și un mesaj special de la însuși Ionel Tudorache. “Maria, Paula, sunt cu ochii pe voi. Dacă nu cântați așa cum trebuie, îmi iau portofelele și plec, plec în toată lumea”, le-a transmis artistul printr-un mesaj video celor două concurente.

Citește și: Sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1,Jazzy Jo, moment extrem de emoţionant pe scena Te cunosc de undeva!: „Sunt în sală părinţii mei”

Cum se vor descurca Maria și Paula și dacă vor reuși să intre cu adevărat în pielea personajului pe care îl au de interpretat, telespectatorii vor putea afla urmărind cea de-a patra gală Te cunosc de undeva! sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

UNU la 1, sezonul 2. Alina Pușcaș și Pepe, dezvăluiri din culisele Te cunsc de undeva! Ce o supără pe prezentatoare... Te cunosc de undeva! 21 mai 2022. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții splendide în a patra ediție a show-ului transf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x