Antena Căutare

Mihai Trăistariu, provocat la o interpretare ca o… partidă de amor! A adus-o pe excentrica Patty Pravo la „Te cunosc de undeva”

Mihai Trăistariu a avut o transformare incredibilă în cea de-a cincea ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”. Cântărețul a devenit pentru o seară o artistă extravagantă, cu o viață tumultoasă - italianca Patty Pravo.

Mihai Trăistariu a avut o transformare incredibilă în cea de-a cincea ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”. Cântărețul a devenit pentru o seară o artistă extravagantă, cu o viață tumultoasă - italianca Patty Pravo.

„Pensiero stupendo" a fost melodia pe care a cântat-o Mihai Trăistariu, costumat în Patty Pravo. Piesa este despre un „ménage à trois”, după cum a explicat Andreea Bălan.

„Râdeți, dar așa se purta în 1978”, a spus Andreea Bălan, care i-a apărat imaginea excentrică a lui Trăistariu costumat.

Intervenția Andreei Bălan a venit după ce Ozana Barabancea a glumit că prin această imagine, Mihai Trăistariu i-ar „speria copiii”.

Uaaau! Interpretare IMPECABILĂ la „Te cunosc de undeva”! Barbara Isasi, de la Mandinga, a făcut un adevărat SPECTACOL... Încearcă să nu dansezi! Ana Baniciu și Raluka au fost Azucar Moreno la „Te cunosc de undeva”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x