Te Cunosc de Undeva

SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Mihai Trăistariu, artistul total. Un travesti fără greșeală pentru o seară impecabilă: „Nu ai avut niciun defect”

 

Jurații sunt exigenți, dar atunci când nu descoperi nici măcar o scăpare, tot ce-ți rămâne de făcut este să apreciezi la adevărata valoare momentul de la Te cunosc de undeva.

Mihai Trăistariu a avut de îndeplinit o sarcină dificilă încă din momentul în care a primit sarcina de la ruletă de a-i da viață celebrei Bette Midler, una dintre reginele musical-ului, care este aproape imposibil de imitat.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Play >>> https://s.a1.ro/vEFeSLC. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
Black Friday - nu rata ofertele
PREMIUM

Mai multe