Antena Căutare

"Uneori, cuvintele murdăresc!" Doamnelor şi domnilor, Mihai Trăistariu ESTE Maria Callas

Mihai Trăistariu a încalțat pentru prima dată pantofii cu toc la “Te cunosc de undeva!”. El s-a transformat în celebra soprană Maria Callas.

Mihai Trăistariu a pregătit cu multă atenție acest personaj. A repetat zi de zi, de dimineață până seara, atât acasă, cât și la Academia de Muzică pe care o deține la Constanța. Ba chiar, spune el, a luat lecții de la o soprană din Constanța.

“Până să intru pe scenă, am mers în culise vreo două ore încontinuu cu acei pantofi cu toc cui, de 8 centimetri. Trebuia să merg încet, ca să nu mă dezechilibrez și să cad. Într-un final, am reușit să mă descurc destul de bine.”, a spus Mihai

Cel de-al 13-lea sezon “Te cunosc de undeva!” vine cu o serie de shimbări: un nou jurat, actorul Cristi Iacob, un decor spectaculos, o distribuție extrem de variată a concurenților și un nou membru al echipei, Gianina Corondan.

De asemenea, ruleta personajelor a primit cadou un “lifting facial” complex și acum arată cu totul altfel.

Alin Gheorghișan a adus dansuri tribale şi incantaţii voodoo pe scena "Te cunosc de undeva". Nu sunt efecte sp... Jean, "Nu te enerva"! Artistul ne-a amintit că în viaţă, "toate-s trecătoare"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x