Antena Căutare

N-a devenit încă tată, dar ne-a spus cum e "Când ești mamă la copii"! Mihai Trăistariu, interpretare de senzație la ”Te cunosc de undeva!”

Mihai Trăistariu a avut o sarcină cu totul și cu totul inedită la ”Te cunosc de undeva!”, unde a fost nevoit să interpreteze pe Niculina Stoican. 

Mihai Trăistariu a avut o sarcină cu totul și cu totul inedită la ”Te cunosc de undeva!”, unde a fost nevoit să interpreteze pe Niculina Stoican.

Astfel, în cea de-a patra ediție a emisiunii ”Te cunosc de undeva!”, Mihai Trăistariu a interpretat piesa "Când ești mamă la copii", a Niculinei Stoican, iar jurații au fost, evident, în extaz.

”Este o piesă solicitantă vocal, a cântat în falset, iar asta l-a transformat în cel mai bun moment din sezon.”, a spus Ozana.

”A intrat bine în pâine. Cred că dacă ar fi avut o moldoveancă din zona lui, nu s-ar fi descurcat atât de bine”, i-a mai replicat și Temișan.

Cine nu ar savura un asemenea moment artistic? Urmărește videoclipul de mai sus și descoperă transformarea uluitoare.

Cum sună piesa originală, află mai jos:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Jugoslovenka” a răsunat pe scena de la ”Te cunosc de undeva!” Carmen a adus-o pe scenă pe Lepa și a fost senzațională:”... Connect-R l-a adus la ”Te cunosc de undeva!” Adam Levine și a fost incredibiiil! Cristi: ”O să fie o gală extrem de greu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x