Antena Căutare

Misha sau Romica Puceanu? Cine ne-a cântat și încântat în această seară? "Nu ştiu cu ce ţi-am greşit" a sunat extraordinar!

Misha a cântat pentru prima dată muzică lăutărească, pe scena show-ului “Te cunosc de undeva!

Misha a cântat pentru prima dată muzică lăutărească, pe scena show-ului “Te cunosc de undeva!

Misiunea a fost grea, căci a o imita pe Romica Puceanu nu e deloc ușor! Însă concurenta s-a descurcat extraordinar de bine, intrând în pielea personajului atât de bine, încât jurații au rămas cu gura căscată.

“N-am mai cântat niciodată muzică lăutărească și nici nu am crezut că voi cânta vreodată. Va fi un moment destul de complicat, pentru că Romica Puceanu are un timbru special, care îmi va da ceva bătăi de cap. E un personaj care îmi e străin cu totul”, a spus Misha.

Nerăbdător să o vadă în acest rol a fost și soțul ei, Connect-R. “El nici nu știa că am primit acest personaj. I-am zis abia după ce am înregistrat emisiunea și a fost foarte surprins. Abia așteaptă să vadă ce am făcut”, a recunoscut concurenta de la “Te cunosc de undeva!”

Cum s-a descurcat frumoasa Misha? A fost încă o prestație memorabilă și multe aprecieri din partea juraților completate de aplauze ale publicului.

Așa sună originalul:

<

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Feteloooor, Jason Derulo e în România? Nuuuu! E Dima! Explozie de energie pe scena „Te cunosc de undeva!”... Christina Aguilera, mai "Dirty" de atât nu se poate! Lucian Ionescu a făcut un show exploziv pe scenă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x