Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Moment emoționant la „Te cunosc de undeva!”. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Mary J. Blige & Bono și interpretează piesa „One”

În ediţia a patra a sezonului 14 de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut un show spectaculos transformându-se în Mary J. Blige şi Bono "One".

În ediţia a patra a sezonului 14 de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut un show spectaculos transformându-se în Mary J. Blige şi Bono "One".

Nu mai este de mirare că Liviu și Andrei fac o pereche extraordinară și se descurcă minunat la transformări! Aceștia au reuși să transpună o melodie veche, plină de emoții direct pe scena de la Te cunosc de undeva și să-i facă pe toți să cânte odată cu ei.

Andrei Ștefănescu a fost din nou în rolul de femeie, însă știm cu toții că îl prinde foarte bine. Liviu a avut plete lungi și o privire de cuceritor romantic, iar amandoi pe scenă au creat un moment de poveste.

Toți s-au ridicat în picioare și au cântat în acelați timp cu ei. De la juriu, la concurenți și public, toți au dansat și au fredonat versurile profunde ale melodiei „One”.

Mai mult ca niciodată, aceștia au lăsat pentru un moment amuzamentul și au fost cât se poate de serioși pentru această interpretare.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro