Antena Căutare

Moment emoționant la „Te cunosc de undeva!”. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Mary J. Blige & Bono și interpretează piesa „One”

În ediţia a patra a sezonului 14 de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut un show spectaculos transformându-se în Mary J. Blige şi Bono "One".

În ediţia a patra a sezonului 14 de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut un show spectaculos transformându-se în Mary J. Blige şi Bono "One".

Nu mai este de mirare că Liviu și Andrei fac o pereche extraordinară și se descurcă minunat la transformări! Aceștia au reuși să transpună o melodie veche, plină de emoții direct pe scena de la Te cunosc de undeva și să-i facă pe toți să cânte odată cu ei.

Andrei Ștefănescu a fost din nou în rolul de femeie, însă știm cu toții că îl prinde foarte bine. Liviu a avut plete lungi și o privire de cuceritor romantic, iar amandoi pe scenă au creat un moment de poveste.

Toți s-au ridicat în picioare și au cântat în acelați timp cu ei. De la juriu, la concurenți și public, toți au dansat și au fredonat versurile profunde ale melodiei „One”.

Mai mult ca niciodată, aceștia au lăsat pentru un moment amuzamentul și au fost cât se poate de serioși pentru această interpretare.

„Care frunză pică jos". Ada și Cornel Palade s-au transformat în Cornelia și Lupu Rednic în ediția a patra a sezonu... Grigore Gherman își schimbă total stilul la „Te cunosc de undeva!”. Acesta se transformă în Guess Who și cântă „Locul Po...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x