Moment emoționant pe scena Te Cunosc de Undeva! Concurenții și jurații cântă piesa Angels, interpretată de Robbie Williams

A treia ediție din sezonul 15 al emisiunii „Te Cunosc de Undeva!” a început cu un moment emoționant.

Moment emoționant pe scena Te Cunosc de Undeva! Concurenții și jurații cântă piesa Angels, interpretată de Robbie Williams.

Jurații împreună cu toți concurenții îmbrăcați în alb au urcat pe scena Te Cunosc de Undeva!și au împărțit un moment ce a sensibilizat o țară întreagă.

Melodia aleasă, Angels a lui Robbie Williams, a fost însoțită de imagini cu ei, unii dintre ei purtând măști de protecție, fiind testați pentru coronavirus sau chiar internați în spital, în unele cazuri.

Această piesă i-a adus împreună, ca semn de solidaritate în timp de pandemie.

concurentii si juratii pe scena te cunosc de undeva imbracati in alb

Moment emoționant pe scena Te Cunosc de Undeva! Concurenții și jurații cântă piesa Angels, interpretată de Robbie Williams.

„Oameni buni, după cea mai lungă şi mai grea perioadă de aşteptare din istoria acestui show, artiştii şi echipa Te cunosc de undeva! se întorc pe scenă! Vă mulţumim pentru miile de mesaje şi pentru dragostea voastră, care ne-au îmbărbătat şi ne-au motivat. Suntem sănătoşi, fericiţi şi puşi pe spectacol!”, a declarat Cosmin Seleşi, la începutul celei de-a treia gale a transforming show-ului.

Citește și : Marcel Pavel, recuperat după ce a luptat împotriva bolii, revine la Te Cunosc de Undeva!

„Am înfrânt!”, le-a mărturisit printre lacrimi, de această dată cauzate de emoţia revederii cu colegii, Adriana Trandafir, care a mai spus: „Sunt fericită că suntem din nou împreună! Totul e bine când se sfârşeşte cu bine!”, a mai spus actriţa, în vreme ce Romică Ţociu, partenerul ei de scenă nu a ratat ocazia să îşi avertizeze încă o dată colegii: „Competiţia nu moare! Marcele, Monica, lupta continuă! Fiţi pe fază!”.

Emisiunea „Te Cunosc de Undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1 și pe Antena Play!

Ultimele știri