Antena Căutare

Moment senzațional la Te cunosc de undeva! Cezar Ouatu și Șerban Copoț se transformă în Taylor Swift & Brendon Urie și cântă piesa "ME!”

În ediţia a noua a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Șerban Copoț și Cezar Ouatu se transformă în Taylor Swift & Brendon Urie și cântă piesa "ME!".

Cezar și Șerban au adus culoare în platoul emisiunii și au încântat atât juriul cât și concurenții de pe canapea cu o coregrafie spectaculoasă și un decor atragător.

Se pare că Șerban începe să se obișnuiască să fie în rol de femeie atunci când ruleta le oferă astfel de personaje și de ce nu, începe să se descurce din ce în ce mai bine.

Moment senzațional la Te cunosc de undeva! Cezar Ouatu și Șerban Copoț se transformă în Taylor Swift & Brendon Urie și cântă piesa "ME!”

Cristi Iacob a fost primul care a vorbit: „Ați funcționat foarte bine împreună”, în schimb, acesta i-a criticat că nu și-au învățat textul și că s-a observat cum citea de pe prompter.

Urmărește clipul melodiei originale, dar și interpretarea lui Cezar și Șerban mai jos.

Emoții pe scena de la Te cunosc de undeva! Diana Matei s-a transformat în Monica Anghel interpretând melodia „Chibori”... Explozie de culoare pe scena de la Te cunosc de undeva! Sorana Darclee a adus plaja în platou prin transformarea ei în P...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Ultimele știri
x