Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14 | SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Monica Anghel, mai sexi ca niciodată, la „Te cunosc de undeva!”. Ea a fost Olivia Newton John, iar Alex a fost John Travolta, din „Grease”. „Nu m-am îmbrăcat așa nici când aveam 20 de ani”

 

Monica Anghel a apărut mai sexi ca niciodată, pe scena „Te cunosc de undeva!”. La 48 de ani, cântăreața a interpretat-o impecabil pe superba Olivia Newton John din „Grease”, în timp ce fratele ei, Alex, s-a transformat în John Travolta.

Cu energie de adolescenți, frații Alex și Monica Anghel i-au adus pe scena „Te cunosc de undeva!” pe John Travolta și Olivia Newton John, în cea de-a treia ediție a sezonului 14 al emisiunii, amintind de o scenă celebră din musicalul „Grease”.

Alex și Monica Anghel au cântat fabulos melodia „You Are The One That I Want", dansând la fel ca John Travolta și Olivia Newton John.

„S-a văzut că sunteți un cuplu și că aveți o chimie. Lucrul acesta este foarte important, mai ales în dans”, a spus Andreea Bălan.

„Monica, ești foarte frumoasă! Ești absolut minunată!”, a apreciat și Ozana Barabancea.  

„Nu m-am îmbrăcat așa nici când aveam 20 de ani”, a spus Monica Anghel.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ https://s.a1.ro/PcpDGSU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest