Antena Căutare

Monica Anghel și Șeic, la galop printre întrebările „Fast Forward”. Care este cea mai mare nebunie pe care a făcut-o, din dragoste?

Monica Anghel, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea în această toamnă, alături de fratele ei, Alexandru, în postura de concurentă a show-ului „Te cunosc de undeva!”, interviu pe „Fast Forward”, noua provocare lansată de platforma AntenaPlay.

Monica Anghel, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea în această toamnă, alături de fratele ei, Alexandru, în postura de concurentă a show-ului „Te cunosc de undeva!”, interviu pe „Fast Forward”, noua provocare lansată de platforma AntenaPlay.

Monica Anghel se pregătește pentru un nou rol! Artista va urca, din această toamnă, pe scena show-ului „Te cunosc de undeva!”, unde va face echipă cu fratele ei mai mic, Alexandru: „El e șeful!”

Sezonul 14 al emisiunii „Te cunosc de undeva!” se anunță unul plin de momente memorabile! Care este, din punctul de vedere al artistei, punctul forte al show-ului pregătit în acest an?

„Personajele pe care le avem de făcut. Băieții mi se par amuzanți, pentru că ei au cele mai multe travestiuri. Asta este cea mai mare provocare a lor.”

Care este cea mai mare nebunie pe care Monica Anghel a făcut-o, din dragoste?

„Din dragoste nu e niciodată vreo nebunie! Poți să faci orice!”, a mărturisit artista.

Cum se împăca cu fratele mai mic, în copilărie?

„Mă punea mama să-l car peste tot după mine. Îl mai trosneam din când în când...acum n-o mai fac. Acum suntem extrem de apropiați.”

Cu toate că participarea la „Te cunosc de undeva!” nu e joacă de copii, pe Monica Anghel nu o sperie nimic!

„Orice personaj e o provocare. Am fost și bărbat, am fost și femeie, am avut și personaje fără niciun pic de voce, am cântat rap sau trap, cum se numește acum...Totul e ok.”

În cel de-al 14-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”, pe scenă vor urca patru perechi de artiști - Alex și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade - pe când ceilalți patru - Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman - vor evolua individual în fața juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Ce plăceri vinovate are Monica Anghel? Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut vreodată? Ce temeri are? Toate răspunsurile, plus multe, multe altele, puteți afla, urmărind întreg interviul, exclusiv pe AntenaPlay.

Alexandru Anghel își face încălzirea pentru noul sezon „Te cunosc de undeva!”. Ce îl sperie pe fratele Monicăi Anghel: „... Cezar Ouatu se pregătește pentru noul sezon „Te cunosc de undeva!” în sala de box: „Am câte o laterală pentru fiecare”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x