Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Mr. Grinch a furat Crăciunul, dar și pe Șerban Copoț. Voi l-ați văzut pe undeva?

 

Finala sezonului X de la "Te cunosc de undeva!" l-a adus în paltou pe nimeni altul decât Mr.Grinch, domnul care a furat Crăciunul. Dar se pare că e hoţ mare. Nici Şerban Copot nu e de găsit.

Şi a avut grijă să aibă o intrare în scenă pe care să nu o uităm cumva... pe calea aerului. Imediat ce a păşit pe scenă a trecut la treabă. A tinunt cu totdinadinsul să ne strice Crăciunul, însă ce nu ştie el este că a adus spiritul Crăciunului în în casele dumneavoastră. Nu-i aşa? 

Păi cum altfel? Prestaţia lui din această seară ne-a încântat ochii şi auzul, am râs şi ne-am minunat de talentul lui Şerban Copot.

Cum sună originalul:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe