Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!
Logo Te Cunosc de Undeva

Te Cunosc de Undeva

Sâmbătă, ora 20:00

„Mulțămim”, Oana Sîrbu! Actrița a adus „Marea Albastră” pe scena „Te cunosc de undeva!”: „Di-acum, gata, a trecut!”

Oana Sîrbu a deschis a unsprezecea gală a sezonul 14 „Te cunosc de undeva”. Cu ochii ca două perle negre, invitata specială s-a transformat, pentru trei minute în Marina Voica.

Oana Sîrbu, la „Te cunosc de undeva!”

Oana Sîrbu și-a intrat imediat în rol. Imitând dulcele accent al Marinei Voica, actrița a rostit câteva cuvinte pe scena „Te cunosc de undeva!”, înainte de a cânta:

„Mulțămesc! Mulțămesc! Atâtea premii, trofee, atâția ani de carieră..toate, chiar aici, pe scenă, a Mamaia. Mulțămesc mult! Di-acum, gata, a trecut! Puteți să-mi spuneți „Maestre””, a spus Oana Sîrbu, transformată în Marina Voica.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

 

Video