Antena Căutare

Nadir vrea... ZECE copii și o soție serioasă!

A frânt inimile româncelor încă de la prima apariție pe scena „X Factor”, iar acum vrea să arate că în afara unei voci superbe poate intra în pielea fiecărui personaj pe care ruleta îl va hărăzi pentru el

A frânt inimile româncelor încă de la prima apariție pe scena „X Factor”, iar acum vrea să arate că în afara unei voci superbe poate intra în pielea fiecărui personaj pe care ruleta îl va hărăzi pentru el.

Sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 20.00 începe noul sezon „Te cunosc de undeva!”, iar unul dintre concurenții care ne vor încânta weekendurile este Nadir Tamuz.

Deși este asaltat de fanele din România la orice pas, Nadir este un bărbat care își dorește o familie numeroasă și liniștită. Într-un interviu acordat celor de SpyNews anul trecut, cântărețul a declarat că: „Îmi doresc vreo 10 copii, cât pot. Depinde de avere. Dacă am bani mulţi, fac mulţi copii, dacă nu, mă opresc la 4. Mi-aş dori să fie cuminţi”.

În ceea ce privește viitoarea sa soție, Nadir are câteva preferințe clare: „Ar trebui să fie serioasă, să am ce discuta cu ea, să fie doar pentru mine.Nu trebuie să lucreze la o bancă, dar să aibă o cunoştinţă generală, măcar cât face 2+2”

Nu rata premiera noului sezon Te cunosc de undeva sâmbătă, 12 septembrie, de la 20.00, la Antena 1!

Tania Popa: „Te cunosc de undeva este cea mai mare provocare din viața mea!”... Andreea Antonescu, Viorica și Margherita din Clejani, Tania Popa, Carmen Simionescu, Florin Ristei, Șerban Copoț, Nadir,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x