Te Cunosc de Undeva

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Ne-am lămurit, "Tricky, Tricky” vine de la TRăistariu! Primul rol al lui Mihai a umplut scena la propriu: Show total!

 
+2 click pentru
galerie

Mihai speră ca participarea sa la “Te cunosc de undeva!” să îl schimbe radical. Asta a fost primul gând atunci când a acceptat provocarea de a concura în cel de-al 13-lea sezon al show-lui.

“Îmi doresc ca “Te cunosc de undeva!” să mă ajute pe partea de show și să mă descopăr mai bine ca artist”, spunea el înainte de a începe aventura.

În plus, ca să arate bine pe sticlă, Mihai a dat jos câteva kilograme, lucru văzut încă de la prima transformare. Ruleta i-a oferit lui Trăistariu un personaj pe cinste, Lou Bega, însă nu cu celebra piesa "Mambo no.5", ci cu "Tricky, tricky". Ohoo și ce show a ieșit! 

Cel de-al 13-lea sezon “Te cunosc de undeva!” vine cu o serie de shimbări: un nou jurat, actorul Cristi Iacob, un decor spectaculos, o distribuție extrem de variată a concurenților și un nou membru al echipei, Gianina Corondan.

De asemenea, ruleta personajelor a primit cadou un “lifting facial” complex și acum arată cu totul altfel.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI