Te Cunosc de Undeva

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Ne-am lămurit, "Tricky, Tricky” vine de la TRăistariu! Primul rol al lui Mihai a umplut scena la propriu: Show total!

 
+2 click pentru
galerie

Mihai speră ca participarea sa la “Te cunosc de undeva!” să îl schimbe radical. Asta a fost primul gând atunci când a acceptat provocarea de a concura în cel de-al 13-lea sezon al show-lui.

“Îmi doresc ca “Te cunosc de undeva!” să mă ajute pe partea de show și să mă descopăr mai bine ca artist”, spunea el înainte de a începe aventura.

În plus, ca să arate bine pe sticlă, Mihai a dat jos câteva kilograme, lucru văzut încă de la prima transformare. Ruleta i-a oferit lui Trăistariu un personaj pe cinste, Lou Bega, însă nu cu celebra piesa "Mambo no.5", ci cu "Tricky, tricky". Ohoo și ce show a ieșit! 

Cel de-al 13-lea sezon “Te cunosc de undeva!” vine cu o serie de shimbări: un nou jurat, actorul Cristi Iacob, un decor spectaculos, o distribuție extrem de variată a concurenților și un nou membru al echipei, Gianina Corondan.

De asemenea, ruleta personajelor a primit cadou un “lifting facial” complex și acum arată cu totul altfel.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Play >>> https://s.a1.ro/vEFeSLC. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE