Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Cum a schimbat-o pe Diana Matei participarea la „Te cunosc de undeva!”: „Am descoperit lucruri noi despre mine”

Diana Matei este concurentă în cel de-al 14-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”. „Emisiunea m-a făcut să descopăr lucruri noi despre mine”, a declarat artista la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Diana Matei este concurentă în cel de-al 14-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”. „Emisiunea m-a făcut să descopăr lucruri noi despre mine”, a declarat artista la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Pe 2 septembrie 2018, Diana Matei și Marian Cleante s-au căsătorit în secret, după o logodnă de 14 ani! Marian Cleante i-a cerut mâna iubitei sale în Liban, în culisele unui concert Demis Roussos.

Se pare că au avut o dragoste cu năbădăi! S-au iubit fără binecuvântare părinților: „Sincer, nu prea ne-au vrut împreună părinții”, a recunoscut Diana Matei.

„M-a provocat foarte mult. M-a făcut să descopăr lucruri noi despre mine și îmi place tare mult treaba asta! E un loc în care poți să te joci, poți să nu iei lucrurile prea în serios. Am format o echipă foarte frumoasă. Eu, ca și ceilalți colegi, am fost pusă în fel de fel de ipostaze inedite”, a povestit concurenta.

Mai multe detalii despre experiența de la „Te cunosc de undeva!”, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube