Antena Căutare

Nico e OPUS-ul personajului, dar talentul e suficient pentru a trece cu brio peste o nouă provocare!

„Live is life” e unul dintre hiturile anilor 80 și acesta a fost un avantaj pentru Nico. „Știam foarte bine piesa, dar habar nu aveam cum arată interpretul trupei”

„Live is life” e unul dintre hiturile anilor 80 și acesta a fost un avantaj pentru Nico. „Știam foarte bine piesa, dar habar nu aveam cum arată interpretul trupei”. În această sâmbătă a aflat și cum se numește și cum arată Herwig Rüdisser, omul care a pus vocea pe una dintre cele mai bune piese din istorie.

Cu mustăcioară și îmbrăcată într-un costum alb impecabil, Nico a reușit să îndeplinească toate sarcinile trasate de antrenori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dima, ce băiat! Rolul lui Justin Timberlake i-a venit ca o mănușă: au cântat la fel, au simțit la fel și au fost la fel ... Ce suflet, ce voce, ce transformare... Dorian Popa a fost un Fuego sentimental și fără cusur!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x