Antena Căutare

Nuntă regală pentru Andreea Bălan și George Burcea! Imagini în exclusivitate și detalii din culisele marelui eveniment

Pregătirile pentru evenimentul toamnei sunt pe ultima sută de metri. Intrăm, în minutele următoare, în culisele Nunţii şi botezului în paradis. Vă dezvăluim detalii în exclusivitate: cum vor arăta rochiile de mireasă ale Andreei Bălan şi ce dans spectaculos pregătesc mirii.

Pregătirile pentru evenimentul toamnei sunt pe ultima sută de metri. Intrăm, în minutele următoare, în culisele Nunţii şi botezului în paradis. Vă dezvăluim detalii în exclusivitate: cum vor arăta rochiile de mireasă ale Andreei Bălan şi ce dans spectaculos pregătesc mirii.

Doar câteva zile ne despart de nunta Andreei Bălan și a lu George Burcea, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri.

După ce toate detaliile legate de sală aranjamente au fost stabilite, a urmat proba finală rochiilor de mireasă! Cum arată cele trei ținute pe care le va purta Andreea Bălan în ziua nunții, în materialul video de mai sus!

Sursa: Antena Stars

Celebra interpretă de muzică populară Irina Loghin și actrița Maria Buză, invitate speciale în show-ul „Te cunosc de und... Ce moment! Maria Buză, fostă câștigătoare ”Te cunosc de undeva!”, a adus-o pe scenă pe Irina Loghin! Temișan: ”Ești minu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x