Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Raman cu tine

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Nuntă regală pentru Andreea Bălan și George Burcea! Imagini în exclusivitate și detalii din culisele marelui eveniment

Pregătirile pentru evenimentul toamnei sunt pe ultima sută de metri. Intrăm, în minutele următoare, în culisele Nunţii şi botezului în paradis. Vă dezvăluim detalii în exclusivitate: cum vor arăta rochiile de mireasă ale Andreei Bălan şi ce dans spectaculos pregătesc mirii.

Pregătirile pentru evenimentul toamnei sunt pe ultima sută de metri. Intrăm, în minutele următoare, în culisele Nunţii şi botezului în paradis. Vă dezvăluim detalii în exclusivitate: cum vor arăta rochiile de mireasă ale Andreei Bălan şi ce dans spectaculos pregătesc mirii.

Doar câteva zile ne despart de nunta Andreei Bălan și a lu George Burcea, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri.

După ce toate detaliile legate de sală aranjamente au fost stabilite, a urmat proba finală rochiilor de mireasă! Cum arată cele trei ținute pe care le va purta Andreea Bălan în ziua nunții, în materialul video de mai sus!

Sursa: Antena Stars

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro