Antena Căutare

Oana Sirbu, Alina Eremia, Lidia Buble, Bambi, Liviu Varciu, Daniel Iordachioaie, Cezar Ouatu si Alb Negru, la show-ul "Te cunosc de undeva!"

Show-ul transformarilor totale va reveni, in curand, in grila Antenei 1, cu cel de-al saptelea sezon si concurenti nou-nouti!

Show-ul transformarilor totale va reveni, in curand, in grila Antenei 1, cu cel de-al saptelea sezon si concurenti nou-nouti! Oana Sirbu, Alina Eremia, Lidia Buble, Raluca si Denisa Tanase (Bambi), Liviu Varciu, Daniel Iordachioae, Cezar Ouatu, Andrei Stefanescu si Kamara (Alb Negru) sunt cei zece-artisti concurenti care vor face fata provocarilor pregatite de ruleta personajelor, la "Te cunosc de undeva!"

In premiera, in acest sezon, doua grupuri vor face parte din randul concurentilor: Bambi si Alb Negru. Componentii acestora, Raluca si Denisa Tanase, respectiv Andrei Stefanescu si Kamara vor sustine toate momentele lor artistice in duet, dar vor primi, la finalul transformarilor lor, cite o singura nota, din partea fiecarui jurat.

"Asa cum ziua buna se cunoaste de dimineata, asa si noul sezon se cunoaste ca va fi incendiar. Din clipa cand am dat mana cu concurentii am simtit ca o sa am treaba de facut. Si, mai ales, ca o sa ma bucur maxim de fiecare moment. De la noii concurenti ma astept sa ne surprinda si sa se surprinda pe ei insisi de cat sunt de minunati", spune Ozana Barabancea, jurata vocilor de la "Te cunosc de undeva!"

"Noii concurenti sunt oameni simpatici si, in sfarsit, voi putea sa imi recapat statutul de profesor. Cei din editia trecuta erau veterani. Treceau pe la cursurile de actorie doar pentru conversatie. Nu mai aveam ce sa-i invat (rade). Cu cei din noul sezon ne-am intalnit o singura data pana acum. A fost ca in autocar la plecarea in tabara: hahaiala, glume, frisoane, emotii, flirturi. Eu cred ca cea mai valoroasa insusire a acestui program e atmosfera. Poantele si amuzamentul functioneaza atunci cand relatiile dintre noi sunt oneste si prietenesti. Va trebui sa ne imprietenim rapid. Am si inceput.

Concurentii vor avea o sarcina foarte dificila deoarece publicul, chiar si juriul, ii vor privi comparativ. Maria, Pepe, Jorge si ceilalti au ridicat transformarile la niste standarde foarte inalte, dar competitia reala la "Te cunosc de undeva!" este una cu tine insuti. Iti descoperi valente si potential pe care nici tu nu stiai ca le ai", spune si Andrei Aradits, juratul care puncteaza actoria.

Alaturi de Ozana Barabancea si Andrei Aradits vor lua loc la masa juriului, si in acest sezon, Andreea Balan, cea care puncteaza coregrafia, si Aurelian Temisan, juratul care noteaza intregul show sustinut de fiecare concurent. Emisiunea va fi prezentata, ca si pana acum, de Alina Puscas si Cosmin Selesi.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x