Antena Căutare

Ozana Barabancea, complimentată şi slabă: " Îmi fac semnul crucii și deasupra farfuriei, cum bine spunea părintele Arsenie Boca, dar și când vă privesc și văd frumusețe!"

Ozana Barabancea, jurata de la "Te cunosc de undeva", revine galopant la silueta silfidă din tinereţe. Fanii sunt primii care au observat transformarea radicală a artistei, iar complimentele la adresa juratei sunt sincere şi rostite din inimă.

Ozana Barabancea, jurata de la "Te cunosc de undeva", revine galopant la silueta silfidă din tinereţe. Fanii sunt primii care au observat transformarea radicală a artistei, iar complimentele la adresa juratei sunt sincere şi rostite din inimă.

"Superbăăăăă!", "Doamne cât ai slăbit!", "Îmi fac semnul crucii și deasupra farfuriei, cum bine spunea părintele Arsenie Boca, dar și când vă privesc și văd frumusețe!", i-au transmis admiratorii pe Facebook.

Ozana Barabancea susține că decizia de a trece printr-o operație de micșorare a stomacului nu a fost deloc una ușoară, ba dimpotrivă. Ba mai mult, artista a preferat să discute personal cu medicul chirurg, fără intervenția vreunei terțe persoane, tocmai pentru a fi totul cât mai intim cu putință.

”Am stat și-am cântărit subiectul ăsta șase luni de zile. Medicul mi-a fost recomandat. L-am accesat pe internet, pe Facebook, nu am vrut să mai știe nimeni. I-am zis - bună ziua, domnul doctor, sunt artist liric la Opera Națională, aș vrea să discutăm cu privire la o operație. Mi-a spus așa: ‘doamnă, decizia este mai importantă decât incizia. Cântăriți bine ce vreți să faceți’”, a povestit Ozana Barabancea în cadrul emsiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Artista recunoaște că înainte de operație avea un stil de viață dezordonat, era foarte ocupată, mereu pe fugă și mânca de multe ori compulsiv. Acum s-a disciplinat, iar rezultatele nu au încetat să apară!

Spectacol la superlativ! Adriana Trandafir a câștigat prima ediție din noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”... Așa bărbat mai rar: e artist pe scenă și meșter acasă! Cezar Ouatu ascultă seara muzică barocă și e pasionat de bricolaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x