Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Ozana Barabancea, complimentată şi slabă: " Îmi fac semnul crucii și deasupra farfuriei, cum bine spunea părintele Arsenie Boca, dar și când vă privesc și văd frumusețe!"

 
+4 click pentru
galerie

Ozana Barabancea, jurata de la "Te cunosc de undeva", revine galopant la silueta silfidă din tinereţe. Fanii sunt primii care au observat transformarea radicală a artistei, iar complimentele la adresa juratei sunt sincere şi rostite din inimă.

"Superbăăăăă!", "Doamne cât ai slăbit!",  "Îmi fac semnul crucii și deasupra farfuriei, cum bine spunea părintele Arsenie Boca, dar și când vă privesc și văd frumusețe!", i-au transmis admiratorii pe Facebook. 

Ozana Barabancea susține că decizia de a trece printr-o operație de micșorare a stomacului nu a fost deloc una ușoară, ba dimpotrivă. Ba mai mult, artista a preferat să discute personal cu medicul chirurg, fără intervenția vreunei terțe persoane, tocmai pentru a fi totul cât mai intim cu putință.

”Am stat și-am cântărit subiectul ăsta șase luni de zile. Medicul mi-a fost recomandat.  L-am accesat pe internet, pe Facebook, nu am vrut să mai știe nimeni. I-am zis - bună ziua, domnul doctor, sunt artist liric la Opera Națională, aș vrea să discutăm cu privire la o operație. Mi-a spus așa: ‘doamnă, decizia este mai importantă decât incizia. Cântăriți bine ce vreți să faceți’”, a povestit Ozana Barabancea în cadrul emsiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Artista recunoaște că înainte de operație avea un stil de viață dezordonat, era foarte ocupată, mereu pe fugă și mânca de multe ori compulsiv. Acum s-a disciplinat, iar rezultatele nu au încetat să apară!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe