Antena Căutare

Ozana Barabancea, culisele celei mai spectaculoase apariții din finala „Te cunosc de undeva!”: „A fost un personaj foarte bine gândit”

Sezonul cu numărul 14 „Te cunosc de undeva” și-a ales sâmbătă, 14 decembrie 2019, marele câștigător. Bella Santiago a luat marele trofeu al show-ului transformărilor, în apluazele tuturor. La final de an, „profa” Ozana Barabancea trage linie și analizează.

Ozana Barabancea, în finala sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”

„Într-adevăr, a fost un sezon frumos, un sezon greu. Au fost tot felul de capcane vocale, cu tot felul de provocări. Chiar Bella s-a simțit nedreptățită uneori. Am fost și eu „blagoslovită” pe Facebook pentru că i-am dat o notă mică. Până la urmă, este o competiție frumoasă, dreaptă și grea. Este un show curat, care s-a menținut în timp”, a explicat Ozana Barabancea.

Look-ul Ozanei Barabancea a atras privirile tuturor. Cum a fost construită Regina de Gheață de la masa juraților „Te cunosc de undeva!”?

„Doamne, câte mesaje am primit de la peruca aceea frumoasă! Am fost un personaj foarte bine gândit: un concept al doamnei Liana Obancea, cea care ne îmbracă pe noi, alături de Mircea Bărbulescu”, a explicat jurata.

De când a slăbit, viața Ozanei Barabancea s-a schimbat radical. Are o nouă garderobă, poftă de viață și a devenit colegă de studii cu fiul ei! Ce i-a interzis acestuia să facă atunci când o întâlnește pe holurile facultății, în materialul video de mai sus.

Bella Santiago a câștigat cel de-al 14-lea sezon Te cunosc de undeva!

Artista originară din Filipine a obținut cele mai multe puncte acordate de jurații show-ului, Ozana Barabancea (voce), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show), și de colegii nefinaliști: Sorana Darclee Mohamad, Grigore Gherman, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și Ada și Cornel Palade.

În finala prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, Bella Santiago a interpretat un personaj negativ, un fel de Grinch feminin, mai exact pe Miss Shields, învățătoarea băiețelului Ralphie din celebrul musical “O poveste de Crăciun”.

„Nu mă așteptam sub nici o formă să câștig Te cunosc de undeva! Nu-mi vine să cred. Încă nu realizez... La canapea am văzut că ai mei colegi nu mi-au dat prea multe puncte și deja mă relaxasem că o să fiu pe locul 3 sau 4. Sunt foarte fericită, pentru că am muncit foarte mult!”, spune câștigătoarea Bella Santiago.

Sursa: Antena Stars

Bella Santiago a câștigat cel de-al 14-lea sezon Te cunosc de undeva!... Mărturisiri emoționante despre Bella Santiago. Ce impresia i-a făcut Ozanei Barabancea, de la prima întâlnire?...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Ultimele știri
x