Antena Căutare

Ozana Barabancea, în lacrimi! Vedeta este șocată de dispariția Roxanei Bageac!

Tragedie fără margini în Constanţa. Tânăra Roxana Camelia Bageac, solistă în cadrtul Teatrului de Operă şi de Balet din Constanţa, a murit ieri, după ce s-a luptat cu o boală necruţătoare

Tragedie fără margini în Constanţa. Tânăra Roxana Camelia Bageac, solistă în cadrtul Teatrului de Operă şi de Balet din Constanţa, a murit ieri, după ce s-a luptat cu o boală necruţătoare.

Vestea a întristat-o cumplit pe jurata „Te cunosc de undeva!” Ozana Barabancea, care a postat pe contul său de facebook un mesaj sfâșietor: „Am aflat azi ca azi ai fi implinit 36 de ani....dar azi ai plecat dintre noi.
Colegii mei vorbeau atat de frumos despre tine azi la repetitia de Oedipe incat te am cautat toata seara sa te descopar. Imi pare rau ca ai plecat... atat de sensibila , atat de calda...atat de minunata !!!!!Imi pare rau ca Romania nu te stia. Imi pare rau ca ai murit atat de tinara si atat de frumoasa.....cat de nedreapta este viata.... Sa iti fie sufletul linistit ! R.I.P. ....”

Aurelian Temișan, învins de șapte ori într-un meci de fotbal demonstrativ!... Nadir este pasionat de Univers și își petrece timpul liber în locuri nepopulate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x