Live acumDragoste de tata
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Oops, s-a aflat! Pe cine consideră Șerban Copoț cea mai frumoasă femeie din lume? Un interviu exclusiv AntenaPlay!

Șerban Copoț va face echipă cu Cezar Ouatu, în cel de-al 14-lea sezon „Te cunosc de undeva!”, începând de sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1. Fiecare cu câte un trofeu în buzunar, cum se înțeleg cei doi veterani ai show-ului? Un interviu exclusiv AntenaPlay!

Șerban Copoț va face echipă cu Cezar Ouatu, în cel de-al 14-lea sezon „Te cunosc de undeva!”, începând de sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1. Fiecare cu câte un trofeu în buzunar, cum se înțeleg cei doi veterani ai show-ului? Un interviu exclusiv AntenaPlay!

Pentru o așa o echipă, ruleta „Te cunosc de undeva!” sigur a pregătit câteva travestiuri spumoase. Care dintre cei doi concurenți este „o femeie mai frumoasă”?

„În mod evident, Cezar este cea mai frumoasă femeie din lumea asta!”, a spus, amuzat Șerban Copoț.

Ambii concurenți au câștigat câte o un sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”. Cum se înțeleg cei doi în sala de repetiții? Cine se impune de cele mai multe ori?

„Cezar, ca orice doamnă într-o casă, trebuie să aibă ultimul cuvânt. E un super băiat! Are spirit ludic, face glume, e băiat mișto”, a explicat Șerban.

Însă, atunci când vine vorba de părțile mai puțin bune ale partenerului de scenă, lucrurile devin serioase: „Aici trebuie să facem o listă...Glumesc! Cezar este un artist complet, cu personalitate multiplă.”

Șerban Copoț este deja la al patrulea sezon „Te cunosc de undeva!”. Cum i se pare experiența show-ul transformărilor, după atâta timp?

„Travestiurile sunt, în continuare, o provocare, pentru că eu nu sunt actor, de meserie, iar acolo intervine mereu componenta asta. Travestiul nu e o chestie în care să mă simt extraordinar de confortabil...noi ne distrăm, dar tot e ceva ciudat”, a explicat concurentul.

În „Asia Express”, Șerban Copoț a reușit să scape de una dintre cele mai mari fobii ale sale.

„Mi-era teamă să nu-mi intre vreo insectă în ureche și, ce să vezi, chiar asta mi s-a întâmplat! Așa am văzut că în momente din astea de panică extremă, mi-a dat Dumnezeu luciditate să pot rezolva problemele”, a povestit el.

Ce destăinuri a mai făcut Șerban Copoț, puteți afla, urmărind interviul integral, doar pe AntenaPlay.

În cel de-al 14-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”, pe scenă vor urca patru perechi de artiști - Alex și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade - pe când ceilalți patru - Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman - vor evolua individual în fața juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Care vor fi primele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cei 12 concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, din 7 septembrie, de la ora 20,00, în prima ediție a celui de-al 14-lea sezon „Te cunosc de undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Foto: Facebook/ Șerban Copoț

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube