Te Cunosc de Undeva

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Pe scenă, ca într-un basm! Carmen Rădulescu se transformă în Doris Day - „Dream a little dream of me”

 

Carmen Rădulescu, pe care o veți descoperi în fiecre sâmbătă, de la ora 20.00, în postura de concurentă a show-ului “Te cunosc de undeva!”, își dorește ca ruleta să fie generoasă cu ea și să-i ofere spre interpretare personaje care dansează mult pe scenă.

Ei bine, în debutul noului sezon, Carmen a primit un basm. Este vorba de Doris Day și de minunata piesa "Dream a little dream of me", ce parca i s-a potrivit mănușa concurentei.

Cel de-al 13-lea sezon “Te cunosc de undeva!” vine cu o serie de shimbări: un nou jurat, actorul Cristi Iacob, un decor spectaculos, o distribuție extrem de variată a concurenților și un nou membru al echipei, Gianina Corondan.

De asemenea, ruleta personajelor a primit cadou un “lifting facial” complex și acum arată cu totul altfel.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Play >>> https://s.a1.ro/vEFeSLC. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE