Antena Căutare

Pepe este câștigătorul "Te cunosc de undeva!" din 20 februarie 2021

Pepe a reușit să impresioneze jurații cu transformarea sa și a câștigat a treia ediție a sezonului 16 "Te cunosc de undeva!" din 20 februarie 2021.

Pepe cu cecul in mana, vorbeste la microfon, iar pe langa el se află Alina Pușcș și Cosmin Seleși Galerie
Pepe este câștigătorul ediției trei sezonul 16 Te cunosc de undeva

Ediția din această seară a fost una de-a dreptul spectaculoasă, iar concurenții au avut foarte multe de arătat. Au fost transformări excepționale, care au atras toate privirile telespectatorilor, cât și a juraților.

Clasamentul din această seară îl are în frunte pe Pepe, care a strâns 58 de puncte cu transformarea sa în MC Hammer. Se pare că piesa "U Can't Touch This" i-a purtat noroc și i-a adus victoria în gala cardio.

Pe locul doi al clasamentului se aflau Liviu și Andrei cu 47 de puncte, pe locul trei este Cristina Vasiu cu 46 de puncte, pe locul patru sunt Ana Baniciu și Raluka cu 42 de puncte, pe locul cinci se situează Emilia Popescu cu 38 de puncte, pe locul șase sunt Adriana Trandafir și Romică Țociu cu 30 de puncte, pe locul șapte este Radu Ștefan Bănică, iar pe ultimul loc se află Mirela Vaida.

Citește și: Ana și Raluka sunt câștigătoarele „Te cunosc de undeva” din 13 februarie 2021

Deși nu a fost mulțumit de momentul său, Pepe a reușit să surprindă jurații cu timbrul său vocal, coregrafia, dar și cu transformarea pe care a dus-o până la bun sfârșit într-un mod excepțional.

Pepe a câștigat gala trei a sezonului 16 "Te cunosc de undeva!"

Pepe a demostrat că merită marele premiu din această seară, iar după ce l-a primit, artistul a ținut să le mulțumească tuturor, însă a făcut și câteva glumițe pe seama colegilor săi, care se aflau pe canapea.

"Vă mulțumesc foarte mult, așa cum a făcut și MC Hammer, o să le dedic premiul colegilor mei. A fost o gală pe bune, a tuturor, la modul cel mai serios, chiar dacă nu ar fi meritat Romică Țociu. Sunteți bine, vă mulțumesc mult tuturor, am știu că o să câștig de la bun început, de asta nu m-am pregătit foarte bine." a spus Pepe la final, vizibil fericit și pus pe glume.

Citește și: Radu Ștefan Bănică este câștigătorul „Te cunosc de undeva” din 6 februarie 2021

Artistul nu se aștepta să fie câștigător în gala trei, mai ales că a fost foarte stresat de momentul său și de faptul că coregrafia nu a ieșit exact așa cum și-a dorit de la bun început. După spectacolul pe care l-a făcut pe scenă, Andreea Bălan i-a transmis cele mai multe laude și i-a felicitat coregrafia impecabilă.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Imagini din culisele show-ului! Mirela Vaida, enervată de Liviu Vârciu și Pepe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x