Antena Căutare

Pepe: ”Nu sunt atât de deschis, cât să devin prost sau stupid”

Juratul de la "Te cunosc de undeva" a acordat un interviu generos în care a vorbit despre noua sa postură în cadrul emisiunii de la Antena 1

Juratul de la "Te cunosc de undeva" a acordat un interviu generos în care a vorbit despre noua sa postură în cadrul emisiunii de la Antena 1

- Cum se vede platoul "Te cunosc de undeva" de la... masa juriului?

Se vede frumos, la fel de colorat şi de plin de energie ca şi până acum, doar că acum mă bucur de tot spectacolul. Asist la fiecare număr în parte cu mai multă atenţie şi sunt mai deconectat. Nu mai sunt la fel de concentrat ca atunci când aveam de interpretat câte un personaj, ca şi concurent.

- Îţi place "funcţia" de jurat sau te distrai mai tare din postura de concurent?

Îmi plăcea mai mult ca şi concurent, dar asta nu înseamnă că nu îmi place ca jurat. Mă bucur că am parte de colegi-concurenţi care au înţeles exact cum e jocul, că nu se supără nimeni, că au venit fără orgolii şi că sunt puşi pe distracţie. Mă consider în continuare concurent, dar unul care-şi dă cu presupusul pe nişte puncte, la final (râde).

- În fiecare ediţie, intri în pielea unui personaj. Cum s-a ajuns la acest concept?

Nu ştiu dacă o să intru, în fiecare ediţie, în pielea unui personaj. Am intrat în câteva roluri, la început, pentru a vedea şi membrii juriului că sunt foarte aproape de ei, dar şi concurenţii că rămân în personaj. Producătorii s-au gândit că aş fi un exemplu pentru concurenţi, dacă nu aş fi din prima în postura de jurat.

- Şi ce personaje vei mai interpreta?

M-am gândit că, o perioadă bună de timp, să-l interpretez pe Pepe, pentru că oamenii mă iubesc şi mă cer. Cred că toată lumea se simte mai confortabil când sunt Pepe şi nu neapărat un anumit personaj. Însă nu se ştie niciodată ce schimbări pot apărea. Dacă o să vreau să joc un alt personaj într-o viitoare ediţie, nu cred că va fi vreo problemă.

- Cum le alegi? Vei mai încerca travesti-ul? Îţi stă bine pe tocuri!

Mulţumesc pentru compliment (râde). Dacă va fi să mai interpretez nişte personaje, nu o să fug de travesti. Chiar îmi place. Cu cât schimbarea mai mare, cu atât e mai spectaculoasă.

- Cum reacţionează fetiţa ta când te vede la televizor? Te recunoaşte?

Da, mă recunoaşte. La început, acum câteva luni, m-a confundat, într-o revistă, cu Seleşi. Eu eram pe copertă. Am întrebat-o “Cine-i tati?”. Şi mi l-a arătat pe Seleşi. L-am sunat imediat şi l-am întrebat ce s-a întâmplat, despre ce e vorba (râde). Acum, Maria ştie cine-i tati, îl vede şi la televizor. Chiar ieri, când am ajuns acasă de la filmare, se difuza Next Star (n.n. unde Pepe este în juriu). Era emisiunea în care a fost ea invitată alături de Raluca (n.n. soţia lui Pepe). Când m-a văzut, a început să se uite ba la mine, ba la televior, ba la mine, ba la televizor. Nu mai înţelegea nimic copilul, îţi dai seama.

Interviul complet îl puteți citi în ProTv Magazin

Andrei Aradits, impresionat de senzualitatea Ralukăi: “Ai fost un deliciu!”... Ediție Specială- 8 Martie, ora 20.30. Florin Ristei, orb şi cu plete......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x