Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Premiul cel mare al de la "Te cunosc de undeva" va merge către un caz social! O mamă cu doi copii care şi-a pierdut casa într-un incendiu

 

Emisiunea "Te cunosc de undeva" schimbă din nou destine. O mamă cu doi copii care şi-a pierdut casa într-un incendiu şi a trecut printr-un divorţ va primi, pentru prima dată după mult timp, şansa la o viaţă mai bună. Pentru ea au luptat Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu.

VEZI NUMĂRUL SPECTACULOS AL CELOR DOI CÂȘTIGĂTORI!

Cei doi au trecut prin transformări spectaculoase şi au convins juriul că merită să câştige. Emisiunea "Te cunosc de undeva" schimbă din nou destine. O mamă cu doi copii care şi-a pierdut casa într-un incendiu şi a trecut printr-un divorţ va primi, pentru prima dată după mult timp, şansa la o viaţă mai bună. Pentru ea au luptat Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu. Cei doi au trecut prin transformări spectaculoase şi au convins juriul că merită să câştige. Emoţiile mari nu au fost doar în platoul Te cunosc de undeva, ci şi într-un sat din judeţul Dâmboviţa. Acolo va merge marele premiu al emisiunii te cunosc de undeva.

Pentru Iulia, cuvântul "acasă" nu a existat niciodată

De când se ştie a fost nevoită să se tot mute şi să plătească chirie. Cu cele câteva sute de lei câştigate din munca de asistent medical, a reuşit să-şi ajute fata să facă o facultate şi să-i asigure medicamentele fiului său grav bolnav. Banii primiţi îl vor putea ajuta acum pe tânărul de 28 de ani să-şi continue tratamentul.

Premiul în valoare de 15 mii de euro a fost oferit de Fundaţia Mereu Aproape. În finala sezonului cu numărul 11 al show-ului te cunosc de undeva, cei doi câştigători le-au imitat pe solistele de la Salt-N-Pepa. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe