Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film animatie: 101 dalmatieni

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Primele imagini cu Andreea Bălan în rochie de mireasă! Artista va schimba trei ținute în ziua nunții

Primele imagini cu Andreea Bălan, în rochia de mireasă! De fapt, în rochiile de mireasă pentru că va purta trei în ziua nunţii cu George Burcea! Şi deja a făcut primele probe.

Primele imagini cu Andreea Bălan, în rochia de mireasă! De fapt, în rochiile de mireasă pentru că va purta trei în ziua nunţii cu George Burcea! Şi deja a făcut primele probe.

A venit ziua cea mare și pentru Andreea Bălan! Celebra artistă va face nunta cu George Burcea pe data de 15 septembrie, în aceeași zi cu botezul mezinei, Clara. Pentru a nu lăsa totul în ultima clipă și pentru a fi sigură că totul iese ca la carte, Andreea Bălan s-a ocupat de pregătiri și a început cu rochia de mireasă!

În ziua nunții, Andree va purta nu mai puțin de trei rochii!

Prima rochie a vedetei este deja gata. Andreea a mers la atelier pentru ultima probă: „Prima rochie...wow!! Nu, chiar e frumoasă! Zici că sunt o zână! Așa o să zică Ela când mă vede!”

Cum arată rochiile de mireasă alese de Andreea Bălan, în materialul video de mai sus.

Sursa: Antena Stars

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube