Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

REZULTATE BAC 2017 EDU.RO. Cum a fost examenul maturității pentru Ruby, fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva”

 
+2 click pentru
galerie

Peste 135.000 de candidaţi din toate promoţiile au susținut în acest an examenul de bacalaureat, iar mâine, 5 iulie, vor afla rezultatele.

Chiar dacă au avut concerte peste concerte, filmări și ședințe foto, vedetele s-au descurcat onorabil la bacalaureat. De exemplu, Alina Eremia,  jurata „Next Star”, a obținut la BAC media 8.96. La limba română a luat 8.10, la istorie a obținut 8.80, iar la sociologie a avut nota maximă, 10. Acum nouă ani, și celebra Alexandra Stan s-a aflat în focurile bacalaureatului. E drept, liceana de atunci lipsită de celebritate era pasionată de școală, iar rezultatul a fost unul pe măsură: 9.13.

Și Ruby, fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva”, a avut noroc la examenul maturității. Cu emoții maxime la matematică, artista a reușit să promoveze cu brio toate probele, iar cea mai mică notă a obținut-o la... sport.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe