Live acumMireasa
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Roman Iagupov i-a purtat noroc! Grigore Gherman obține a doua victorie la „Te cunosc de undeva!”: „Am rămas fără cuvinte!”

Juriul și toată suflarea artistică de la „Te cunosc de undeva!” a decis că transformarea săptămânii a fost cea a lui Grigore Gherman!

Grigore Gherman, câștigătorul ediției 11 „Te cunosc de undeva”

Cel mai surprins de rezultatul final a părut să fie chiar Grigore Gherman! „Am fost foarte surprins...Am rămas fără cuvinte! Nu mă așteptam”, a recunoscut concurentul.

Premiul săptămânal în valoare de 1.000 de euro va fi oferit Mariei Duică, din comuna Crețeni, județul Vâlcea, o fetiță care, din cauza problemelor de sănătate, este dusă în brațe de mama ei, zilnic, la școală. Ca să scape de durerile osoase, Maria are nevoie de o operație costisitoare pe care familia nu și-o permite. Cazul Mariei este susținut de Fundația Mereu Aproape.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro