Antena Căutare

Romică Țociu a câștigat prima ediție "Te cunosc de undeva!" a noului sezon, cu o transformare în Romica Puceanu

Prima ediție "Te cunosc de undeva!" a celui de-al 13-lea sezon al show-ului,  prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, a fost câștigată  aseară de Romică Țociu, care s-a transformat in cunoscuta cântareață de muzică lăutarească Romica Puceanu. Pentru acest rol la "Te cunosc de undeva!", Romică a renunțat, pentru prima oară, la deja celebra sa mustată.

Prima ediție "Te cunosc de undeva!" a celui de-al 13-lea sezon al show-ului, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, a fost câștigată aseară de Romică Țociu, care s-a transformat in cunoscuta cântareață de muzică lăutarească Romica Puceanu. Pentru acest rol la "Te cunosc de undeva!", Romică a renunțat, pentru prima oară, la deja celebra sa mustată.

Sâmbătă, la Antena 1, în prima ediție a celui de-al 13-lea sezon „Te cunosc de undeva!”, într-un decor nou și spectaculos, Connect-R s-a transformat dintr-un sex-simbol în alt sex-simbol, celebrul artist columbian Maluma, iar Alexandra Velniciuc a mizat pe emoție și a imitat-o pe regretata Laura Stoica, de care a legat-o o frumoasa prietenie. Primul travesti al serii i-a revenit lui Alin Gheorghișan, care a trebuit să cânte și să danseze precum Whitney Houston, în timp ce Ana Baniciu și Raluka au readus pe scena show-ului atmosfera disco a anilor ’80, imitându-i pe cei doi componenți ai trupei Ottawan.

Romică Țociu a câștigat prima ediție "Te cunosc de undeva!" a noului sezon, cu o transformare în Romica Puceanu

Zâmbitorul și pupăciosul Jean de la Craiova a cântat o melodie de petrecere de pe meleaguri grecești, transformat în Ionuț Galani și mare i-a fost mirarea când, la un moment dat, pe scenă, alături de el a apărut Ionuț Galani, în carne și oase. Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, a fost pentru o seară spectaculoasa Rihanna, și a făcut mari eforturi să cânte, în condițiile în care, cu doar câteva ore înainte de show a rămas fără glas. Romică Țociu a cântat în travesti precum Romica Puceanu, acompaniat de taraful Silvian Voicu, rol pentru care a acceptat sa isi rada mustata, Carmen Rădulescu s-a transformat într-o “păpușă de porțelan”, diva anilor ’30 Doris Day, în timp ce Mihai Trăistariu a fost un neamț simpatic, specialist în zâmbete, pălării și ritmuri de mambo, Lou Bega.

La finalul serii, juriul - Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temișan si noul jurat, Cristi Iacob - , dar si concurentii de la canapea au decis: cea mai bună transformare a galei a fost cea realizată de Romică Țociu.

Romică Țociu a câștigat prima ediție "Te cunosc de undeva!" a noului sezon, cu o transformare în Romica Puceanu

Si inainte ca toti concurentii sa se alinieze la ruleta, pentru a afla ce le-a pregatit "responsabila cu personajele" pentru saptamana viitoare, Gianina Corondan, cea care le arată telespectatorilor in acest sezon ce se întâmplă în culisele show-ului, a lansat provocarea serii: sambata viitoare, Aurelian Temișan și Jean de la Craiova vor trebui să pregătească un moment special.

Fără mustață, dar cu premiul întâi! Romică Țociu, "mămică", a câștigat prima ediție a noului sezon "Te cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x