Antena Căutare

Fără mustaţă şi cu ochi albaştri, Romică Ţociu s-a transformat în Joe Dassin“Am făcut opt ani de zile franceza, la școală"

Şirul transformărilor continuă, în a doua ediţie a emisiunii "Te cunosc de undeva". Romică Ţociu şi-a exersat limba franceză, în rolul celebrului Joe Dassin.

Şirul transformărilor continuă în a doua ediţie a emisiunii "Te cunosc de undeva". Romică Ţociu şi-a exersat limba franceză, în rolul celebrului Joe Dassin.

Fără barbă şi, de data aceasta, cu ochi albaştri, Romică e de nerecunoscut. Asta, până în momentul în care începe să cânte!

Îndrăgitul actor a făcut o demonstraţie ca la carte de joc de scenă şi accent "franţuzit".

“Am făcut opt ani de zile franceza, la școală. Mai știu destul de bine. Iar asta se datorează și profesoarei pe care am avut-o. O dată chiar m-a lăsat corigent, dar pentru că a auzit cum o poreclisem”, spune Romică.

Cel de-al 13-lea sezon “Te cunosc de undeva!” vine cu o serie de shimbări: un nou jurat, actorul Cristi Iacob, un decor spectaculos, o distribuție extrem de variată a concurenților și un nou membru al echipei, Gianina Corondan.

De asemenea, ruleta personajelor a primit cadou un “lifting facial” complex și acum arată cu totul altfel.

Alexandra Velniciuc, fierbinte ca o noapte în "Havana". A arătat minunat, dar a suferit pentru artă!... Carmen Rădulescu a cântat "You Can't Hurry Love", dar noi ne-am îndrăgostit imediat de interpretarea ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x