Antena Căutare

Rona Hartner, declaraţii sincere despre cea mai frumoasă perioadă a anului: “Voi ​profita de magia Crăciunului în prezența fetiței mele"

La Paris, unde locuiește de mulți ani, Rona Hartner va împodobi bradul împreună cu fiica ei, va vizita târgurile de sărbători de pe Champs Elysees, va merge la slujba de Crăciun de la miezul nopții și își va vizita prietenii.

La Paris, unde locuiește de mulți ani, Rona Hartner va împodobi bradul împreună cu fiica ei, va vizita târgurile de sărbători de pe Champs Elysees, va merge la slujba de Crăciun de la miezul nopții și își va vizita prietenii.

De Revelion, va reveni în România, ca să fie alături de tatăl ei și să susțină câteva concerte.

“Anul acesta voi ​profita de magia Crăciunului în prezența fetiței mele! În Franța, bradul se decorează împreună cu copilul și, timp de 24 de zile, se alcătuiește ieslea unde Christos s-a născut. Este o perioadă în care se povestește totul despre nașterea lui Christos și în care, în fiecare zi, mai adăugăm la această construcție câte un personaj. Deja construim împreună acest locșor sfânt și acum este o ocazie pentru fetița mea să îmi pună multe întrebări legate de nașterea lui Christos!

De asemenea, la noi, de Crăciun, timp de trei zile, nu se ascultă decât muzică de Crăciun cântată de Elvis Presley, Mario Lanza, Corul de la Notre Dame, Mahalia Jackson. Anul acesta, de Crăciun o să stăm acasă, o să facem o masă cu prietenii apropiați, de pe care nu trebuie să lipsească stridiile și pate de foie gras (adică ficatul de gâscă). Eu, recunosc cu riscul de a-i șoca pe mulți, nu prea sunt adepta porcului, așa că prefer alte specialități pentru această zi.

La ora 22.00, o să mergem la slujba de Crăciun. În fiecare an, respect cu sfințenie acest obicei. Stau la toată slujba care ține patru ore. Înainte de slujbă are loc un festin copios, iar după, se mănâncă ciocolată”, ne spune concurenta de la „Te cunosc de undeva!”.

Pentru fiica ei, Sumayla, Rona va pregăti, ca în fiecare an, foarte multe cadouri. “Pe lista pentru Moș Crăciun a trecut ​deja un trenuleț, o păpușă, un iPad , un ursuleț de pluș...”, adaugă artista.

Rona Hartner și-a propus ca în toată această perioadă de sărbătoare să profite de Paris, să meargă la târgurile de Crăciun de pe Champs Elysees și să-și viziteze prietenii. “Vom avea o vacanță calmă, dar am de gând ca în a doua parte a ei să mergem undeva la schi”.

Sâmbătă, de la 20:30, pe Antena 1, e MAREA FINALĂ a show-ului "Te cunosc de undeva"! Nu rata un spectacol de excepţie, cu transformări uluitoare şi momente unice!

Jorge, Lora, Pepe, Maria Buză și Rona Hartner sunt finaliștii sezonului de aur de la ”Te cunosc de undeva!”.... Sâmbătă, în Marea Finală, Jorge va fi ales Miss “Te cunosc de undeva”! Să vedeţi atunci spectacol în adevăratul sens al ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x