Antena Căutare

Rona Hartner, despre show-ul ”Te cunosc de undeva!”: ”Voiam să nu se mai termine sezonul la care am participat”

Rona Hartner revine în noul sezon ”Te cunosc de undeva!”, unde promite că va face spectacol!

Rona Hartner revine în noul sezon ”Te cunosc de undeva!”, unde promite că va face spectacol!

Artista a mărturisit, într-un interviu acordat evz.ro, că abia aștepta să revină la TCDU.

Reporter: Când spui Rona Hartner te gândeşti la umor, bună-dispoziţie, veselie. E o filosofie de viață sau doar o chestiune de fațadă?

Rona: E o filosofie de viață. Poate și o formă de maturitate, de a nu mai fi fatalistă, de a nu mai fi tristă, de a depăși niște situații într-un alt fel.

R: Ai plecat în Franța pentru a prezenta filmul ”Gadjo Dilo”. De atunci au trecut mulți ani și totuși n-ai fost tentată să te întorci în România. De ce? E mai avantajos să fii artist la Paris decât în România?

Rona: Când am ajuns în Franța, mi s-au pus niște condiții foarte clare, mi s-a spus că, dacă vreau să fac o carieră internațională, trebuie să stau neapărat în Franța. Altfel, ar fi fost imposibil. S-a și demonstrat pentru mai multe artiste din România care au avut succes la Paris, precum Medeea Marinescu, că în momentul când s-au întors la vatră, agenților lor le-a fost imposibil să le continue cariera internațională. Așadar, este o alegere care trebuie făcută la un moment dat. E mai dificil, cred eu, să pătrunzi pe piața internațională rămânând în România. Nu pentru că nu am avea talente – pentru că avem foarte multe -, ci pentru că acolo sunt altfel de condiții, e o altă piață, o altă cerere, o cu totul altă viziune despre artă chiar.

R: Ai revenit, pentru a doua oră la „Te cunosc de undeva”. Ce-a însemnat această experiență pentru tine?

Rona: Prima oară, “Te cunosc de undeva!” a fost o descoperire. A doua oară, a fost o confirmare a faptului că este o emisiune foarte puternică, în care ni ne cere să ne depășim în continuare ca artiști. Pentru mine, să vin pentru a doua oară la “Te cunosc de undeva!” a fost o surpriză foarte agreabilă… Anul trecut voiam să nu se mai termine sezonul la care am participat.

R: Dansezi, cânți si joci. Ti s-a propus vreodată să fii jurat într-un talent show? Ce ai răspunde?

Rona: Aș accepta, mi-ar face o mare plăcere. Am și competența de rigoare, am 23 de ani de scenă în spate, în Franța sunt și profesor în diverse discipline, în canto, în dans, și am făcut și stagii de teatru. Totodată, aș fi și obiectivă. Mi-ar plăcea foarte mult o asemenea ipostază.





Și-a făcut unghiile și și-a pus mărgele! Pepe se transformă în Maria Lătărețu la ”Te cunosc de undeva!”... A dat în mintea copiilor! Pepe a fost la un pas de a se accidenta jucând "Lapte Gros"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x