Antena Căutare

Rubinita noastră dragă s-a pozat în culisele emisiunii „Te cunosc de undeva”! Mai frumoasă ca niciodată, Ruby a primit sute de complimente

Ruby, frumoasa concurentă de la „Te cunosc de undeva”, este cu adevărato divă! Artista s-a pozat în culisele emisiunii, pe scena căreia face față unor provocări cu adevărat spectaculoase!

Ruby, frumoasa concurentă de la „Te cunosc de undeva”, este cu adevărato divă! Artista s-a pozat în culisele emisiunii, pe scena căreia face față unor provocări cu adevărat spectaculoase!

Nu ne credeți? Atunci ar fi bine să o admirați într-o imagine pe care a împărtășit-o fanilor. Artista e mai sexy ca oricând și de aceea nu ne miră faptul că a primit sute de complimente. „Ești cea mai sexy și cea mai frumoasă femeie, o regină!”, i-au scris admiratorii.

„Neațaaa😘 Nu uitați că mîine ne vedem pe #Antena1 la#TeCunoscDeUndeva❤️
#bunasuntruby🖖🏾👸🏾#kickinasssince89 #rubyisHOT🔥”
, a scris vedeta pe Facebook.

Ruby, Sore, Anda Adam, Bianca Sârbu, Biu Marquetti, Alex Vasilache, Daniel Max Dragomir, Cuza (Iulian-Adrian Popescu) de la “Noaptea Târziu”, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt concurenții celui de-al unsprezecelea sezon al transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!”!

George Burcea, iubitul Andreei Bălan, e topit după micuța Ella! Le-a arătat fanilor poze inedite cu fetița. Fanii: „E su... Temișan cântă cu Gabriel Cotabiță și Cornel Ilie, la “Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x