Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Film: Transformers: Razbunarea celor invinsi

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Sâmbătă, de la 20.00, Raluka și Ana Baniciu sunt invitate speciale la Te Cunosc De Undeva!

Atențiune, atențiune! Trenul de mare viteză al divertismentului sosește în stație la Antena 1, sâmbătă, de la 20.00, la Te Cunosc De Undeva. Avem locuri în vagoane pentru toți iubitorii transformărilor spectaculoase.

Ana Baniciu și Raluka se transformă, din nou, în Beyonce și Lady Gaga

Michael Jackson și Justin Timberlake, Anna Lesko, Sweet Kiss sunt doar câteva dintre numele celebre care ne vor încânta urechile și privirile în următoarea ediție Te Cunosc De Undeva.

Și, pentru că nicio ediție de succes nu poate începe fără unul sau mai mulți invitați de seamă, sâmbătă, de la 20.00, ne vor trece pragul fostele concurente Raluka și Ana Baniciu.

Acestea vor pune în scenă unul dintre cele mai votate, apreciate și sexy momente ale lor de la Te Cunosc De Undeva: Lady Gaga și Beyonce!

Nu rata una dintre cele mai spectaculoase ediții de transformări sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube