Antena Căutare

Sâmbătă, de la 20:30, pe Antena 1! Se aleg finaliștii sezonului de aur de la “Te cunosc de undeva!”

Sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, se aleg finaliștii celui de-al șaselea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, un sezon al celor mai bun artişti care au gustat din plăcerea transformărilor.

Sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, se aleg finaliștii celui de-al șaselea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, un sezon al celor mai bun artişti care au gustat din plăcerea transformărilor.

Așadar, misiune cu atât mai dificilă pentru cei patru jurați – Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, care vor avea de ales pe cei mai buni dintre… cei mai buni!


Rivalitatea dintre CRBL și Florin Ristei va ajunge la cote nebănuite în această semifinală. CRBL se va transforma într-un personaj fioros, plin de energie, Keith Flint, solistul vocal al trupei Prodigy, și dezlănțuie iadul în platou, la “Te cunosc de undeva!”. Plin de nervi, el va distruge un televizor funcțional și un panou tapetat cu pozele lui Ristei. La rândul lui, Florin Ristei, care a urmărit din culise tot ce s-a întâmplat pe scenă, va reacționa la “ieșirile” lui CRBL. După ce își va susține programul artistic, transformat în J Lo și înconjurat de băieți frumoși și musculoși, Florin Ristei îl va pune la punct pe rivalul său. Cum o va face, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă seara.


Tot atunci, Jorge se va transforma în Brian Hyland și va cânta “Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini", cunoscut drept “cântecul bikinilor”, iar Maria Buză va încerca să-l copieze cât mai bine pe Steven Tyler, solistul vocal al trupei Aerosmith. Anda Adam va fi Peter Freuidenthaler, solistul trupei Fool’s Garden, și va cânta hitul “Lemon Tree”. Cât de mult i-a dat de furcă strungăreața aplicată de fetele de la machiaj și de câte ori a înghițit-o, va povesti chiar Anda în semifinala de sâmbătă.


Lora
va apărea pe scena de la „Te cunosc de undeva!” îmbrăcată într-un prosop alb, precum personajul său, Whigfield, în videoclipul piesei “Saturday Night”, iar Pepe va urca pe scena show-ului “Te cunosc de undeva!”, îngrășat cu 15 kg de către echipa de la machiaj și costume, și va cânta canțoneta napoletană „O, sole mio”, transformat în… Luciano Pavarotti. De asemenea, Rona Hartner, mai frumoasă ca niciodată, o va aduce în premieră pe scena transforming show-ului pe fermecătoarea Sophia Loren, cu celebrul hit “Tu vuo fa L’Americano”.


Invitații speciali ai semifinalei sunt Lili Sandu și Silviu Biriș, care le vor aduce din nou la “Te cunosc de undeva!” pe Beyonce și Tina Turner. Momentul extraconcurs va aparține Mariei Buză, lui Jorge și lui Ristei, care se vor transforma în trupa Exotic, pentru a le readuce aminte tuturor cântecul “Vreau un pupic”.


Care va fi cea mai reușită transformare a serii și cine sunt finaliștii acestui sezon, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”, într-o semifinală de neratat.

Hoooopaa! Andreea Bălan a pus ochii pe unul dintre dansatorii lui Ristei! Show de zile mari la TCDU... Sophia Loren, pentru prima dată pe scena Te cunosc de undeva! "Tu vuo fa L´Americano", interpretare magistrală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x