Antena Căutare

S-au CRUCIT pur și simplu! Rona Hartner extrem de agitată în pielea lui Mory Kanté

Rona Hartner se va transforma în Mory Kante, un interpret de culoare originar din Guineea, și va interpreta o piesă într-un dialect din Mali,

Nu o recunoști nici într-o mieeeee de ani! Rona Hartner s-a transformat în interpretul Mory Kante, originar din Guineea.

În afară de înfățișarea șocantă cu careși-a facut apariția, Rona ne-a lasat fără cuvinte în momentul în care a început să cânte o piesă într-un dialect din Mali.

“Îmi aduce aminte de perioada când am fost în Africa. Îmi place foarte mult atmosfera asta. Ei, în Africa, atunci când cântă sunt foarte pasionali, urlă, țipă...”, a spus Rona.

De altfel, așa a încercat să fie și ea pe parcursul piesei “Ye ke, ye ke”, dar și după aceea când, la canapeaua concurenților, a rămas în personaj, adică extrem de agitată, ignorând sfaturile celor din jur să nu mai țipe atunci când vorbește.

”Woman in love”, așa cum nu ai văzut-o niciodată! Anastasia Lazariuc, transformare inedită la "Te cunosc de undeva!... Julio Iglesias, din nou în România, pe scena ''Te cunosc de undeva''! Uite transformarea UIMITOARE a Mariei Buză...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x