Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!
Logo Te Cunosc de Undeva

Te Cunosc de Undeva

Sâmbătă, ora 20:00

3,2,1, show! Se anunță Cod roșu de distracție în ediția din această seară „Te cunosc de undeva!”

Cu doar câteva săptămâni înainte de marea finală din decembrie, „bătălia” pentru primele locuri în clasamentul transformărilor devine din ce în ce mai serioasă, la „Te cunosc de undeva!”.

Cosmin Seleși și Alina Pușcaș

Cezar Ouatu și Șerban Copoț îi vor aduce pentru prima dată la „Te cunosc de undeva!” pe cei doi bărboși celebri de la ZZ Top, Sorana Mohamad va cânta pe ritmuri de tango piesa „Mil Pasos”, transformată în Soha, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor interpreta „I don’t care”, cântec lansat anul acesta de Ed Sheeran, în colaborare cu Justin Bieber, în timp ce frații Alex și Monica Anghel vor fi pentru o seară Madonna și Maluma.

Grigore Gherman va trebui să se transforme în furtunosul și energicul Roman Iagupov, solistul trupei Zdob și Zdub, Diana Matei va fi pentru o seară frumoasa, zâmbăreața și energica artistă armeancă Lilit Hovhannisyan, Ada și Cornel Palade îi vor aduce pe scena show-ului pe Maria Dragomiroiu și regretatul Jean Constantin și vor cânta acompaniați de taraful Silvian Voicu, pe când Bella Santiago va avea de interpretat „Bohemian Rapsody”, precum inegalabilul Freddie Mercury, legendarul solist al trupei Queen.

Cine va reuși să realizeze cea mai bună transformare a galei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în această seară, 16 noiembrie, de la ora 20:00, numai la „Te cunosc de undeva!”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

 

Video