Antena Căutare

Se anunță show total. Paula Chirilă, surpriza noului sezon „Te cunosc de undeva!”

Actriță, prezentatoare tv și acum concurentă la „Te cunosc de undeva!”.Paula Chirilă, cea mai exotică prezență a noii ediții din transforming-show-ul Antenei 1

Actriță, prezentatoare tv și acum concurentă la „Te cunosc de undeva!”.Paula Chirilă, cea mai exotică prezență a noii ediții din transforming-show-ul Antenei 1.

Muzica nu e chiar o necunoscută pentru frumoasa blondă. Încă din adolescență a cochetat cu muzica, iar vocea ei a fost remarcată de către componenții unei trupe de folk. În scurt timp a devenit parte din această formație, însă Paula nu a continuat, dedicându-se în totalitate actoriei.

Invitația de a participa la noul sezon al show-ului de transformări de la Antena 1 i-a venit ca o mănușă. vedeta și-a redescoperit dragostea pentru muzică, iar provocările pe care ruleta i le va oferi în fiecare săptămână vor arăta o Paula Chirilă capabilă să se lupte de la egal la egal cu muzicieni de meserie.

Dacă ținem cont de faptul că în sezonul trecut una dintre atracții a fost actrița Tania Popa, este de așteptat ca în serile de sâmbătă care vor urma Paula Chirilă să facă un adevărat show.

Noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!” debutează sâmbătă, 13 februarie, la Antena 1.

Anca Țurcașiu, un model pentru toate vedetele din România!... Jorge a câștigat „Te cunosc de undeva!”. George vrea să-i calce pe urme!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x