Antena Căutare

Se va transforma în Shontelle! Jorge, sexy, timid și vulnerabil la “Te cunosc de undeva!”

Timid, feminin, vulnerabil și foarte sexy, așa va trebui să fie Jorge, sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 20.30, în prima ediție a noului sezon “Te cunosc de undeva!”, când se va transforma în Shontelle și va cânta piesa acesteia, “Impossible”.

Timid, feminin, vulnerabil și foarte sexy, așa va trebui să fie Jorge, sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 20.30, în prima ediție a noului sezon “Te cunosc de undeva!”, când se va transforma în Shontelle și va cânta piesa acesteia, “Impossible”.

“Nu m-am așteptat să am așa emoții. Am fost foarte relaxat la repetiții și la antrenamentele de canto, înțelesesem, descoperisem, știam ce am de făcut dar, când am intrat în scenă, amintirile din primele două sezoane ale show-ului m-au năpădit și, când am început să cânt, simțeam că-mi tremură sufletul. Aveam o bucurie atât de mare și mă simțeam atât de bine că sunt din nou pe această scenă, încât trăiam fiecare secundă la maximum. Nu mi s-a întâmplat de foarte multe ori să trec printr-o asemenea emoție”, ne-a declarat Jorge.

Înainte să urce pe scenă, transformat în Shontelle, Jorge s-a retras să-și încălzează vocea. “Dacă întreabă cineva de mine, sunt la baie, la vocalize”, și-a anunțat el colegii. Jorge și-a făcut un obicei din a-și încălzi vocea la modul cel mai serios înainte de a urca pe o scenă după ce a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută.

„În urma primului sezon “Te cunosc de undeva!”, când am forțat foarte mult cu vocea, pentru că am cântat piese în registre diferite, într-un timp scurt și fără să-mi încălzesc glasul, am rămas fără glas. Ulterior, am avut o recuperare foarte dificilă. După un tratament pe o perioadă de două luni, care însă nu a dat rezultatele dorite, a trebuit să fac o pauză vocală de zece zile, în care am comunicat doar prin scris. Acum sunt foarte fericit pentru că, la doi ani de la această poveste, chiar cânt mai bine decât înainte. Cu ajutorul doamnei profesoare Gabriela Duțescu, am învățat niște tehnici foarte bune, care te ajută să pui sunetul acolo unde trebuie fără să obosești. În acea perioadă de recuperare, am înțeles că vocea este un instrument de care trebuie să am mare grijă toată viața”, ne-a explicat talentatul interpret.

Cât de sexy va reuși Jorge să fie în postura lui Shontelle, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 20.30, în prima ediție a noului sezon “Te cunosc de undeva!”




De la Elena Merișoreanu la Marilyn Manson! Vezi BEST OF Florin Ristei!... Campionii transformărilor se reunesc la “Te cunosc de undeva!”, sâmbătă, de la 20.30!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x