Antena Căutare

Șerban Copoț, în culmea fericirii la ”Te cunosc de undeva!”: “Mi-am împlinit un vis. Am fost foarte fericit pe scenă”

Visul lui Șerban Copoț de a se transforma în Keith Flint, solistul trupei The Prodigy, se va împlini, sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”.

Visul lui Șerban Copoț de a se transforma în Keith Flint, solistul trupei The Prodigy, se va împlini, sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”.

De când am participat la cel de-al treilea sezon mi-am dorit acest personaj. Sunt fan Prodigy. Datorită lor m-am apucat de dans. Iar albumul lor, “The Fat of the Land”, din 1997, a avut un impact major asupra vieții mele ca artist. Le cunosc aproape tot repertoriul, iar piesa pe care o voi cânta este una dintre cele mai tari. Am fost foarte fericit pe scenă. Și am fost foarte fericit să interpretez acest personaj! Mi-am împlinit un vis”, ne-a spus Șerban.

La filmarea acestei gale, în public s-a aflat și Tedi, fiul cel mare al artistului, la rându-i fan Prodigy. Când l-a văzut, în culise, pe tatăl său, micuțul a avut o reacție neașteptată. ““Tata, arăți ca un clovn!”, așa mi-a spus”, mai spune Șerban, amuzat.

Cât de bine a reușit el să se transforme în Keith Flint, solistul trupei The Prodigy, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Maria Buză și Pepe au luat lecții de arabă, în culise, la “Te cunosc de undeva!”... Freddie Mercury, Angela Similea, Gabi Luncă, Lady Gaga și Keith Flint de la Prodigy vin la “Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x