Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Au cântat și au încântat! Şerban Copoţ şi Cezar Ouatu au câștigat a zecea ediție a sezonului XIV „Te cunosc de undeva!”

Şerban Copoţ şi Cezar Ouatu au câștigat a zecea ediție a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”, după ce au făcut spectacol cu o transformare în Michael Jackson și Justin Timberlake.

Şerban Copoţ şi Cezar Ouatu au câștigat a zecea ediție a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”.

Cei doi au interpretat „Love Never Felt So Good”, o piesă specială, lansată la cinci ani după moartea megastarului Michael Jackson.

A fost o ediție spectaculoasă, cu momente care mai de care mai speciale! Frații Alex și Monica Anghel au cântat pentru prima dată muzică de operă, transformați în Roberto Alagna și Aleksandra Kurzak.

Diana Matei a cântat o melodie lăutărească, în travesti, transformată în artistul Ionel Tudorache, acompaniată de taraful Silvian Voicu, iar Ada și Cornel Palade i-au adus pe scena transformărilor pe fermecătorii Romina Power și Al Bano.

Grigore Gherman a făcut tot posibilul să cânte „Lambada”, așa cum o făcea Loalwa Braz, solista trupei Kaoma.

Bella Santiago a avut o misiune dificilă. A avut cea mai grea transformare din acest sezon - indianca Máduri Dixit. Sorana Mohamad a trebuit să împrumute din stilul cântăreței Anna Lesko, iar Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut show cu melodia „Alin, Alin”, o piesă celebră în anii ’90 a grupului Sweet Kiss.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro