Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Burlacul

Șerban Copoț și Cezar Ouatu, mai simpatici ca oricând! Au fost elfi puși pe șotii în finala „de gheață” de la „Te cunosc de undeva!” - VIDEO

Șerban Copoț și Cezar Ouatu au adus veselie în finala sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”. Au fost doi elfi puși pe șotii și au încântat pe toată lumea.

Șerban Copoț și Cezar Ouatu, în finala sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”.

Finaliștii Șerban Copoț și Cezar Ouatu au interpretat un fragment din musicalul „Elf”, transformați în prietenii cei mai buni ai Moșului.

Acest musical ales de ruletă spune povestea unui om care a crescut la Polul Nord. Din cauza faptului că nu se putea adapta în lumea spiridușilor lui Moș Crăciun, acesta a fost trimis la New York, printre semenii săi.

„Ne-ați încântat inimile”, a spus Cristi Iacob, botezat „Christmas Iacob” de „elful” Șerban Copoț.

„Energie, veselie, coregrafie, show, costume, exact ca într-un musical! Minunat! Sunteți o pereche extrem de închegată”, le-a spus Andreea Bălan.

„Superb tot ce a fost în scenă! Foarte bine cântat! Amândoi sunteți minunați și aș vrea să cred că de acum înainte sunteți cei mai buni prieteni, nu cum ați început sezonul!”, le-a spus și Ozana Barabancea, pe care ei au asigurat-o că aparentele disensiuni au reprezentat doar „o strategie” a lor.