Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Șerban Copoț și Cezar Ouatu, mai simpatici ca oricând! Au fost elfi puși pe șotii în finala „de gheață” de la „Te cunosc de undeva!” - VIDEO

Șerban Copoț și Cezar Ouatu au adus veselie în finala sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”. Au fost doi elfi puși pe șotii și au încântat pe toată lumea.

Șerban Copoț și Cezar Ouatu, în finala sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”.

Finaliștii Șerban Copoț și Cezar Ouatu au interpretat un fragment din musicalul „Elf”, transformați în prietenii cei mai buni ai Moșului.

Acest musical ales de ruletă spune povestea unui om care a crescut la Polul Nord. Din cauza faptului că nu se putea adapta în lumea spiridușilor lui Moș Crăciun, acesta a fost trimis la New York, printre semenii săi.

„Ne-ați încântat inimile”, a spus Cristi Iacob, botezat „Christmas Iacob” de „elful” Șerban Copoț.

„Energie, veselie, coregrafie, show, costume, exact ca într-un musical! Minunat! Sunteți o pereche extrem de închegată”, le-a spus Andreea Bălan.

„Superb tot ce a fost în scenă! Foarte bine cântat! Amândoi sunteți minunați și aș vrea să cred că de acum înainte sunteți cei mai buni prieteni, nu cum ați început sezonul!”, le-a spus și Ozana Barabancea, pe care ei au asigurat-o că aparentele disensiuni au reprezentat doar „o strategie” a lor.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube