Antena Căutare

Show exploziv! Adina Răducan și Ariana Grande, în oglindă! Sexy, cu mișcări de felină a trezit publicul la viață

Mezina emisiunii, Adina Răducan, a făcut un show exploziv pe scenă, transformându-se în Ariana Grande. Sexy, cu mişcări de felină a trezit publicul la viaţă!

Mezina emisiunii, Adina Răducan, a făcut un show exploziv pe scenă, transformându-se în Ariana Grande. Sexy, cu mişcări de felină a trezit publicul la viaţă!

Și cine putea să o interpreteze mai bine pe Ariana, dacă nu micuţa noastră artistă, care promite să devină o adevărată stea a transformărilor. Cu fiecare ediţie, Adina prinde şi mai multă experienţă.

Rolul din această seară i s-a potrivit mănuşă: tinereţe, poftă de viaţă, senzualitate. Pachetul complet cu care Ariana Grande se prezintă de fiecare dată pe scenă. Iar înfăţişarea a fost aproape unu la unu.

Cum sună piesa originală:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Hai, hai, nu mă lăsa, iubirea mea!" Și Cornelia Catanga nu ne-a lăsat... să-l vedem pe Lucian. Muzica lăutăre... Eurovisionul direct în platoul "Te cunosc de undeva". Excentricul Verka Serduchka a luat cu asalt scena, iar D...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x