Live acum
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Show senzațional la „Te cunosc de undeva!” Șerban Copoț și Cezar Ouatu se transformă în Romică Țociu și Cornel Palade: „Se mișcă bine, bine de tot!”

În ediţia a patra a sezonului 14 de la Te cunosc de undeva!, Șerban Copoț și Cezar Ouatu se transformă în Romică Țociu și Cornel Palade interpretând melodia „Constantine, Constantine". Și unde e Țociu și Palate, automat există și show!

În ediţia a patra a sezonului 14 de la Te cunosc de undeva!, Șerban Copoț și Cezar Ouatu se transformă în Romică Țociu și Cornel Palade interpretând melodia „Constantine, Constantine". Și unde e Țociu și Palate, automat există și show!

Șerban și Cezar au arătat că sunt o echipă și au creat un mare spectacol pe scena de la Te cunosc de undeva!, iar ceilalți concurenți, dar și juriul au fost impresionați de prestația lor.

Melodia „Constantite, Constantine” interpretată într-un mod diferit de cea originală, i-a ajutat pe băieți să creeze un moment inedit și să distreze tot publicul.

Cel mai frumos moment a fost când, atât Șerban și Cezar, cât și cuplu original, Țociu și Palade, au fost pe aceeași scenă și au cântat piesa împreună.

Andreea Bălan i-a felicitat pe băieți: „M-ați făcut să râd, m-ai făcut să dansez. Ați fost minunați!”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro