Antena Căutare

Show senzațional la „Te cunosc de undeva!” Șerban Copoț și Cezar Ouatu se transformă în Romică Țociu și Cornel Palade: „Se mișcă bine, bine de tot!”

În ediţia a patra a sezonului 14 de la Te cunosc de undeva!, Șerban Copoț și Cezar Ouatu se transformă în Romică Țociu și Cornel Palade interpretând melodia „Constantine, Constantine". Și unde e Țociu și Palate, automat există și show!

În ediţia a patra a sezonului 14 de la Te cunosc de undeva!, Șerban Copoț și Cezar Ouatu se transformă în Romică Țociu și Cornel Palade interpretând melodia „Constantine, Constantine". Și unde e Țociu și Palate, automat există și show!

Șerban și Cezar au arătat că sunt o echipă și au creat un mare spectacol pe scena de la Te cunosc de undeva!, iar ceilalți concurenți, dar și juriul au fost impresionați de prestația lor.

Melodia „Constantite, Constantine” interpretată într-un mod diferit de cea originală, i-a ajutat pe băieți să creeze un moment inedit și să distreze tot publicul.

Cel mai frumos moment a fost când, atât Șerban și Cezar, cât și cuplu original, Țociu și Palade, au fost pe aceeași scenă și au cântat piesa împreună.

Andreea Bălan i-a felicitat pe băieți: „M-ați făcut să râd, m-ai făcut să dansez. Ați fost minunați!”

Grigore Gherman își schimbă total stilul la „Te cunosc de undeva!”. Acesta se transformă în Guess Who și cântă „Locul Po... Alex și Monica Anghel sunt rapperi pentru o seară! Aceștia fac show la „Te cunosc de undeva!” în pielea lui Cardi B &...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x