Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14 | SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Show-ul Te cunosc de  undeva!, lider de audiență la orașe și în toată țara

 
+8 click pentru
galerie

Cea de-a doua ediție a celui de-al 14-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, câștigată de Diana Matei, cu o transformare în Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a fost aseară lider de audiență la orașe și în toată țara.

Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși a adunat în fața micilor ecrane 1.830.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 20:49.

Așadar, la nivelul publicului de la orașe, pe perioada emisiunii (în intervalul 19:59 – 23:16), Antena 1 a fost lider de audiență cu 6,3 puncte de rating și o cotă de piață de 17,2% urmată de Pro Tv, cu 4,4 puncte de rating și 11,9% cota de piață și de Romania TV, cu 3,4 puncte de rating și 9,1 % cota de piață.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6,5 puncte de rating și 16,3% cota de piață, urmată de Pro Tv, cu 6,1 puncte de rating și 15,3% cota de piață și Kanal D, 3,6 puncte de rating și 9% cota de piață.

Sâmbăta aceasta, două invitate surpriză au urcat pe scena de la Te cunosc de undeva!, într-un show de senzație prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. 

Maria Buză, câștigătoarea celui de-al șaselea sezon, a venit din nou în show-ul transformărilor, pentru a o imita încă o dată pe cunoscuta interpretă de muzică populară Irina Loghin.  De asemenea, în “concursul transformărilor” propriu-zis, Liviu Vârciu a imitat-o și el pe Irina Loghin, dar din perioada ei de tinerețe, pe când colegul său de echipă, Andrei Ștefănescu, a fost Benone Sinulescu, partenerul de scenă al acesteia, la acea vreme.

Marea surpriza a serii a fost atunci când însăși celebra interpretă Irina Loghin a urcat pe scenă alături de ei, amuzându-se de moment și felicitându-i atât pe Maria și Liviu, pentru felul cum au imitat-o, cât și pe Andrei pentru transformarea sa în Benone Sinulescu.

Și în această gală, transformările au fost diverse și spectaculoase. Dacă Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu i-au imitat pe celebrii interpreți de muzică populară Irina Loghin și Benone Sinulescu, Ada și Cornel Palade au fost doi frumoși din Germania care au făcut istorie cu piese care refuzau să iasă din discoteci și din topurile internationale, Thomas Anders și Dieter Bohlen, de la Modern Talking.

Complet schimbați și mult mai ritmați ca în prima gală, frații Alex și Monica Anghel au urcat pe scenă transformați în Pitbull și Christina Aguilera, Bella Santiago a făcut furori cu formele sale… maxime, transformată în Nicki Minaj, Sorana Darclée Mohamad a îmbrăcat hainele bărbătești, ca să fie artistul de origine indoneziană Taco, pe când Grigore Gherman, primul interpret de muzică populară care concurează la Te cunosc de undeva!, a susținut un moment atipic pentru el, căci a trebuit să o imite pe… Delia.

Cezar Ouatu nu a scăpat de tocuri nici în această gală, când a fost senzaționala Tina Turner, în timp ce partenerul său de scenă din acest sezon, Șerban Copoț, l-a imitat pe celebrul și agitatul artist Chuck Berry. De altfel, în această ediție, Cezar a fost declarat cea mai urâtă femeie dintre barbați, de fapt dintre toți bărbații care au urcat vreodată în postura de femeie pe scena de la Te cunosc de undeva!”.

Cea mai bună transformare a galei a fost desemnată cea realizată de Diana Matei, care l-a imitat pe Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith.

Momentele coregrafice ale serii au fost susținute, ca de fiecare dată, de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Cum se vor descurca celebrii noștri concurenți transformați în personajele care le-au picat aseară la ruletă, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta, 21 septembrie, de la ora 20:00, în cea de-a treia gală Te cunosc de undeva!.

Sursa:Kantar Media         

Copyright:ARMADATA S.R.L.         

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group 

Analiza este facuta pe target-urile All urban si National     

Perioada 14 septembrie 2019       

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ https://s.a1.ro/PcpDGSU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI