Antena Căutare

Show-ul transformărilor a fost urmărit de peste 1.500.000 de telespectatori. Emisiunea "Te cunosc de undeva!", lider de audiență la orașe

Show-ul "Te cunosc de undeva!", care l-a desemnat castigator pe CRBL, cu o transformare excelenta in Fred Durst, vocalistul celebrei trupe americane Limp Bizkit, a fost sambata seara lider de audienta in mediul urban.

Show-ul "Te cunosc de undeva!", care l-a desemnat castigator pe CRBL, cu o transformare excelenta in Fred Durst, vocalistul celebrei trupe americane Limp Bizkit, a fost sambata seara lider de audienta in mediul urban.

Emisiunea prezentata de Alina Puscas si Cosmin Selesi si jurizata de Ozana Barabancea, Andreea Balan, Andrei Aradits si Aurelian Temisan a adunat in fata micilor ecrane 1.534.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 20.43.

Astfel, la nivelul publicului de la orase, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 - 23.13), o audienta medie de 7,3 puncte de rating si o cota de piata de 17,3%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 6,5 puncte de rating si o cota de piata de 15,4%.

Sâmbăta aceasta, la "Te cunosc de undeva!", Adriana Trandafir a avut o transformare de colecție, bollywoodiană, căci l-a întruchipat pe celebrul actor indian Raj Kapoor, Lidia Buble a imitat-o pe cea numită “La reina de las novelas”, focoasa divă latino Thalia, pe când Cezar Ouatu a cântat melodia “Ca o apă cristalină”, precum Cristi din Banat.

Anisia Gafton a imitat-o pe Laura Lavric, a cântat “Sârba din Flămânzi”si a purtat unul din costumele populare ale cunoscutei cântărețe moldovence, în timp ce Julie Mayaya a fost un show-man imbatabil al noii generații, Jason Derulo.

Sebastian Muntean s-a îmbrăcat precum o majoretă și a cântat hitul “Mickey”, ca interpreta americană Toni Basil, Ramona Bădescu a fost megastarul britanic cu origini cipriote, extraordinarul artist George Michael, în vreme ce Alin Pascal a devenit Marvin Gaye, artistul supranumit “prințul muzicii soul”.

Momentul de deschidere al galei le-a aparținut lui Pepe, invitatul permanent al actualului sezon, și lui Cezar Ouatu, care i-au imitat pe Elton John și George Michel, cu hitul “Don’t Let The Sun Go Down On Me”.

Cea mai reusita transformare a acestei editii a fost cea realizata de CRBL, care l-a imitat pe Fred Durst, vocalistul trupei americane Limp Bizkit.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile All urban si National

Perioada 11 noiembrie 2017

Limp Bizkit, alegerea serii! CRBL a câştigat ediţia a zecea a sezonului XII de la "Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x