Antena Căutare

Şi-a văzut visul cu ochii şi a câştigat! Șerban Copoț, marele câştigător al celei de-a douăsprezecea ediție „Te cunosc de undeva!" după transformarea istorică în Keith Flint

Seară incendiară în cea de-a douăsprezecea ediție a noului sezon „Te cunosc de undeva”! Șerban Copoț a făcut show de zile mari.

Seară incendiară în cea de-a douăsprezecea ediție a noului sezon „Te cunosc de undeva”! Șerban Copoț a făcut show de zile mari.

Ruleta a decis că trebuie să intre în rolul lui Keith Flint, solistul trupei The Prodigy, și, așa cum ne-a obișnuit, Șerban a făcut tot posibilul pentru a se deghiza cât mai bine.

"De când am participat la cel de-al treilea sezon mi-am dorit acest personaj. Sunt fan Prodigy. Datorită lor m-am apucat de dans. Iar albumul lor, “The Fat of the Land”, din 1997, a avut un impact major asupra vieții mele ca artist", spune artistul.

Hei, nana! "Să fie bine, ca să nu fie rău". Dorian Popa, transformare spectaculoasă în J. Yolo. Show total cu ... Emisiunea de la Antena 1 a fost urmărită de aproape 1.800.000 de telespectatori. Show-ul "Te cunosc de undeva!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x